Om oss

Kurs i livreddende førstehjelp og hjertestarterkurs.

Vi har omfattende erfaring med akuttmedisin fra Legevakt, Akuttmottak, og ambulansetjenester i Oslo & Stockholm. Vi fokuserer på praktiske kurs i livreddende førstehjelp og har satt oss som mål om å være den ledende kompetansebedriften i livreddende førstehjelp i Skandinavia. Punktum.

Dette får vi til gjennom å fokusere på to ting:

  1. Kurs & utdanning av våre instruktører – alle instruktører er enten akuttsykepleiere eller leger med akutterfaring
  2. Praktisk arbeid i nødetatene – er et krav for å få være instruktør hos Skandinavisk Akuttmedisin.

Vi har eksamen innenfor de mest anerkjente fagene i verden, bla Prehospital Trauma Life Support(PHTLS) og Advanced Medical Life Support(AMLS) fra NAEMT og Avansert HLR (A-HLR og D-HLR) fra Norsk Resuscitasjonsråd (NRR). Vi har også kurs i KITS (kurs i avansert traumesykepleie fra Ullevål Universitetssykehus) Vi tilbyr også de-brief- tjenester til bedrifter, og driftsavtaler der vi tar ansvaret for hjertestartere, kurs og service.

Våre kurs følger anerkjente internasjonale metoder og vi har kurs både på norsk, svensk og engelsk.

Vi har nok med hjertestartere og utstyr slik at alle får trent og føler mestring hvis det uventede skulle skje. Tilbakemeldingen fra våre kunder er at dette er det mest praktiske og pedagogiske kurs de har gått på. Nå har vi også de-brief tjeneste hvis noen i bedriften trenger samtale ifbm bruk at HLR ved akutt sykdom.

Vi holder kurs i hele Skandinavia og har de beste referenser.

Velkommen på kurs!